Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

ΠΑΓΩΤΑ  


Καθημερινά, στο παρασκευαστήριο του wafflemaniac, παράγονται 45 - 60 διαφορετικές γεύσεις ιταλικού gelato παγωτού με φρέσκο γάλα πλήρες (3,5% λιπαρά). Για την παρασκευή του παγωτού χρησιμοποιείται σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που έχει καταρτιστεί ειδικά στην Ιταλία και την Ελλάδα.

Οι περισσότερες γεύσεις είναι βασισμένες σε παραδοσιακές ιταλικές συνταγές και όλα τα υλικά (εκτός από το φρέσκο γάλα και την φρέσκια κρέμα γάλακτος που είναι Ελληνικά) εισάγονται από την Ιταλία. Εκτός από τις παραδοσιακές κλασσικές ιταλικές γεύσεις, και για την ικανοποίηση των ελληνικών γευστικών απαιτήσεων, παράγονται και πολλές αποκλειστικές σπεσιαλιτέ όπως το μοναδικό παγωτό τσουρέκι - πραλίνα, η σοκολάτα LACTA, η μαστίχα χίου κ.α.

Οι περισσότερες συνταγές βασίζονται σε πρώτες ύλες των φημισμένων Ιταλικών εταιριών Pernigotti και Cresco. Όλες οι πρώτες ύλες είναι πιστοποιημένες και σύμφωνα με τις προδιαγραφές τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η μεγάλη ποικιλία γεύσεων και η εντυπωσιακά ογκώδης εμφάνιση στα ψυγεία βιτρίνες. Πολλές βιταμίνες και απουσία συντηρητικών.


Newsletter